Jokerit pelaa tänään Pietarissa – Edellinen kohtaaminen perjantaina

schedule 19 lokakuun 2021 - 13:18
person Joni Hakala

Jokerit kohtaavat tänään Pietarissa SKA:n. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran perjantaina. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon jatkoajalla.

Jokerit näytti pelin lopussa iskuvoimaa ja venymiskykyä. Jokerit tasoitti pelin lukemiin 4-4 vain noin 30 sekuntia ennen pelin loppua. Isoihin valoihin nousi taas tuttu kaksikko tai oikeastaan kolmikko Hannes Björninen, Brian O Neill ja Jordan Schroeder. Jatkoilla Jokerit pääsivät vielä räjäyttämään hallin, kun puolustaja David Sklenicka iski todellisen tahtomaalin, ja vei kotijoukkueen voittoon. Ottelu päättyi Jokereiden jatkoaika voittoon luvuin 5-4.

Mielenkiintoinen ottelu jälleen tulossa

SKA on totutusti Jokereiden ja Jokeri kannattajien se pahin vihollinen. Lisää vihaa varmasti nosti myös Mikko Lehtosen siirtyminen seuraan Jokereiden nenän edestä.

Jokerit pääsee lähtemään otteluun hyvin levänneenä, kun vastaavasti isännät ovat pelanneet myös sunnuntaina Barysia vastaan. Barys vei tuon ottelun jatkoajalla. Lisäksi Jokerin itseluottamus on varmasti aika lähellä tappia ison SKA voiton jälkeen.

Kahden äärimmäisen tasainen joukkueen kohtaaminen tullaan näkemään varmasti myös tänään. Joukkueet aloittavat kamppailun 19:30.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord