Jokerit kaataa Omskin – Veli-Matti Savinainen joukkueen sankari

schedule 11 syyskuun 2021 - 19:45
person Joni Hakala

Helsingin Jokerit kohtasivat tänään lauantaina Omskin Moskovassa. Vierasjoukkue ryösti voiton Moskovasta luvuin 2-3. Jokereiden voittomaalin iski Veli-Matti Savinainen.

Ensimmäinen erä oli oikeastaan kokonaan vierasjoukkueen hallintaa. Kotijoukkue kuitenkin aloitti maalinteon ylivoimalla. Sen jälkeen Jokerit jatkoi pelin hallitsemista ja Iiro Pakarinen tasoitti pelin vain kaksi minuuttia kotijoukkueen maalin jälkeen. Erä päättyi luvuissa 1-1.

Toisessa erässä kotijoukkue pääsi selvästi paremmin otteluun mukaan ja hallitsi tapahtumia kentällä. Omsk pakki Ville Pokka pääsi iskemään johtomaalin Andreas Lindbackin ylipelaamisen takia. Tässä tilanteessa mentiin myös erätauolle.

Kolmas erä oli mahtava vierasjoukkueelta. Työmiehet ottivat homman haltuun. Ensin Markus Hännikäinen toi joukkueen tasoihin, jonka jälkeen Savinainen iski voittomaalin maalin edestä. Kotijoukkue ei saanut pelin lopussa enää mitään älytöntä paineistusta ja Jokerit veivät ottelun.

Äärimmäisen vakuuttava ottelu Jokereilta.