Jokereissa seitsemän uutta koronatartuntaa: pelejä siirtyy/peruuntuu!

Pelejä peruuntuu ja siirtyy! Helsingin Jokereissa seitsemän uutta koronatartuntaa

Helsingin Jokereissa on todettu seitsemän uutta koronatartuntaa: kaikki tartunnat on havaittu pelaajilla, jotka olivat jo karanteenissa.

KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit marssitti eilisessä ottelussaan Pietarin SKA:ta vastaan jäälle varsin mielenkiintoisen nipun, jossa oli mukana muun muassa jääkiekon Suomi-sarjan pelaaja, maalinteossa onnistuneen Mika Partasen muodossa. Hätäavut olivat seurausta seuran sisällä levinneistä koronavirustartunnoista ja altistumisista.

Aivan lähiaikoina Jokereita ei nähdä lainkaan kaukalossa, sillä seura tiedotti seitsemästä uudesta koronavirustartunnasta joukkueen sisällä.

Tämän myötä Jokereiden vieraspeli Metallurg Magnitogorskia vastaan on peruttu toistaiseksi, eikä uudesta pelipäivästä ole vielä päätetty. Vierasottelu Lokomotiv Jaroslavia vastaan puolestaan siirtyy tulevalta viikonlopulta ensi viikolle.

[vihjeet]

Ottelusiirtojen myötä Jokerit nähdään seuraavan kerran kaukalossa ensi viikon maanantaina, kun Hartwall Arenan jäälle vastustajaksi luistelee Traktor Chelyabinsk. Tuossa pelissä tullaan näkemään osa parhaillaan karanteenissa olevista pelaajista, edellyttäen, että heillä ei todeta koronavirustartuntaa.

Jokerit on pelannut koronaviruspandemian vuoksi kaikista KHL-seuroista vähiten otteluita, yhdessä latvialaisen Dinamo Riikan kanssa. Siinä, missä jotkut joukkueet ovat pelanneet jo 25 ottelua, on Jokereilla ja Dinamolla otteluita vasta 18.

Tällä hetkellä Jokerit majailee KHL:n Läntisessä konferenssissa kahdeksannella sijalla, mutta mikäli se voittaisi kaikki rästiottelunsa, nousisi se aivan kärjen tuntumaan. Rästissä olevien pelien lisäksi Jokereille merkittiin kuluvan kauden avausottelusta 0-5-tappio luovutusvoiton muodossa, sillä joukkue ei suostunut matkustamaan pelaamaan Dinamo Minskiä vastaan Valko-Venäjälle, poliittisista syistä johtuen.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord