Houston Astroksen supertähdet sairastuvalle

schedule 15 huhtikuu 2021 - 12:15
person Joni Hakala

Astros kannattajat saivat kuulla tänään todella ikäviä uutisia. Peräti viisi pelaajaa on siirretty sairastuvalle.

Viimeisimmän tiedon mukaan poissaolon syyksi olisi ilmoitettu Covid-19. Tarkempaa tietoa i kuitenkaan ole, ovatko nämä vain altistumisia vai tartuntoja. Sairaslistalle ilmoitettujen pelaajien nimet ovat Jose Altuve, Alex Bregman, Yordan Alvarez, Martín Maldonado ja Robel García. Poissaolot ovat todella karmeita Astrokselle. Neljä ensimmäistä nimeä kuuluvat joukkueen avauskokoonpanoon ja etenkin Altuve ja Bregman ovat joukkueen suurimmat tähdet.

Joukkue ilmoitti nostavansa Minor Leaguesta useamman pelaajan korvaamaan sairastuvalla olevat pelaajat seuraavissa otteluissa.

Ensimmäisen pelin ilman supertähtiin joukkue hävisi Tigersille luvuin 4-6

Joukkueen otteluohjelman mukaan seuraava peli olisi suomen aikaan 17.4 kello 5:10. Viimeisimmän tiedon mukaan on todella epätodennäköistä, että nämä viisi pelaajaa sinne matkustavat.

Organisaatio ilmoitti seuralla olevan suuri kiinnostus rokotuksen saamisen suhteen. Heidän mukaansa olisi todella tärkeä saada rokotukset, jotta he voisivat palata normaaliin päiväjärjestykseen.

Urheiluvedot.com tarjoaa MLB-vihjeitä läpi kauden. Vihjeet löydät helpoimmin Vihjeet -sivultamme tai alla olevista ryhmistä.

Kuva: calltothepen.com

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord