Atlanta Braves vahvistaa joukkuetta entisestään

Atlanta Braves teki kovan kaappaukseen tänään. Joukkue hankki Milwaukee Brewersistä Orlando Arcian. 26-vuotias peluri on nuoresta iästään huolimatta pelannut MLB:ssä jo kuusi kautta. Pelejä runkosarjassa on kertynyt komeat 542 kappaletta.

Arcian pelipaikka on shortstop, eli suomeksi pelipaikka on kakkos ja kolmos pesän välissä oleva pelipaikka. Todella mielenkiintoinen hankinta joukkueelta. Kyseiselle paikalla tällä hetkellä Bravesissa pelaa Dansby Swanson. Joukkueen todellinen supertähti. On mielenkiintoinen nähdä, miten joukkueen ryhmitys muuttuu tämän kauden myötä.

Vastineeksi Milwaukeen lähti kaksi syöttäjää. Chad Sobotka ja Patrick Weigel pakkasivat tavaransa, ja lähtevät seuraavalla koneella Milwaukeehen. Kumpikaan pelaaja ei ole ollut viime aikoina ollut isommassa roolissa Bravesin rotaatiossa, joten uskon myös poikien olevan siirrosta enemmän kuin tyytyväisiä.

Braves on pelannut tällä kaudella kolme ottelua. Joukkue on hävinnyt näistä kaikki. Onko tämä harkittu hankinta, vai onko paniikkinappula painettu jo pohjaan? On selvää, että tänä vuonna joukkueen pitää menestyä, muuten päävalmentaja Brian Snitker saa lähteä joukkueesta.

Ensimmäinen isompi siirto nähty näin kauden aikana. Mitkä joukkueet tekevät kauppaa seuraavana?

Kuva: clutchpoints.com

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord