schedule 27 helmikuun 2019 - 08:45

Boston Bruinsin jättimäinen slovakialaispuolustaja, ja joukkueensa kapteeni, Zdeno Chara mätki Evander Kanen verille viime yön NHL-kierroksella.

Boston Bruinsin ja San Jose Sharksin välisessä ottelussa nähtiin viime yönä tilanne, jossa Evander Kane lähti taklaamaan Bruinsin maalin takana Zdeno Charaa. Tämä osoittautui varsin huonoksi ideaksi, sillä ainoa tilanteen jälkeen itseään keräillyt kaveri oli Kane.

Tarina ei kuitenkaan päättynyt tähän, sillä vain muutaman sekunnin kuluttua Kane luisteli kohti Charaa ja joutui tämän kovan taklauksen uhriksi.

Kane protestoi tuomareille, että Charan kädet olivat ylhäällä tilanteessa – lopputuloksena olikin kaksiminuuttinen Bruins-puolustajalle – ja siihen perään Sharks-laituri päätti haastaa yli kaksimetrisen Charan tappeluun.

Kane sai kaadettua Charan jäähän, kiitos yllättävän hyökkäyksensä, ja sai muutaman iskun perille, mutta Bruins-jätin päästyä ylös ja saatuaan kätensä vapaaksi, toimi Kane lähinnä nyrkkeilysäkin roolissa.

Lopputuloksen voi katsoa jokainen alla olevalta videolta, josta on nähtävillä myös se, miten kaksikko oli toinen toisensa iholla läpi ottelun.

Charalle tuomittiin tilanteessa lopulta kaksiminuuttinen kyynärpäätaklauksesta ja viisiminuuttinen tappelusta. Kane sen sijaan otti tappelun aloittamisesta 2+10 minuuttia, viisiminuuttisen itse tappelusta ja lensi vielä suihkuun 10 minuutin käytösrangaistuksen seurauksena.

Kaiken kukkuraksi Boston Bruins voitti ottelun numeroin 4-1, joten ilta ei olisi voinut päättyä Kanen osalta huonommin.

NHL Trade Deadline 2019 – katso kaikki toteutuneet siirrot täältä!