schedule 29 joulukuun 2018 - 19:43
person Teemu Sohkanen

Valioliiga kierroksella nähtiin melkoinen yllätys, kun Wolves kaatoi Tottenhamin vieraissa maalein 3-1. Liverpoolilla mahdollisuus yhdeksän pisteen johtoon.

Tottenham kärsi jo kauden viidennen tappionsa, kun Wolves tuli ja ryösti pisteet tehden kolme maalia viimeisen 20 minuutin aikana.

Harry Kane vei isännät johtoon ottelun ensimmäisellä puoliajalla komealla laukauksella vasempaan yläkulmaan.

Toisella puoliajalla vieraat nostivat tasoaan ja lopulta se tuottikin tulosta. Willy Boly toi vieraat tasoihin puskettuaan pallon verkkoon kulmapotkusta.

11 minuuttia tasoituksesta vieraat siirtyivät ensimmäisen kerran johtoon, kun Raul Jimenez pääsi jopa melko helpohkosti laukomaan kuudentoista sisältä pallon alakulmaan.

Ja vain neljä minuuttia edellisestä Helder Costa pääsi yksin läpi ja sijoitti pallon varmasti vasempaan alakulmaan.

Pisteet Wolverhamptoniin ja näin joukkue nousi sarjataulukossa sijalle seitsemän.

Betsafelta 20 euron riskitön veto nuorten MM-kisoihin!