The Rock väittää lyöneensä golf-palloa lähes 450 m – olisi lähes maailmanennätys!

schedule 1 syyskuun 2018 - 13:23
person Marko Ollonqvist

The Rock väittää lyöneensä golf-palloa lähes 450 m, joka jäisi vain aavistuksen verran maailman kaikkien aikojen pisimmästä lyönnistä.

Dwayne Johnson, kenties paremmin tunnettuna The Rock, on melkoisen kokoinen kaveri, kuten kaikki varmasti hyvin tietävät. Hän on entinen vapaapainija, nykyinen näyttelijä ja myös melkoinen salihirmu.

Ilmeisesti hän on myös aikamoinen golfaaja, ainakin mitä tulee lyöntien pituuksiin. Hän nimittäin väittää lyöneensä The Ballers -sarjan kuvauksia golfpalloa uskomattomat 448 metriä, mikä jäisi maailmanennätyksestä ainoastaan yhdeksän metriä. Kaikkien aikojen pisin lyönti on eteläafrikkalaisgolfari Louis Oosthuizenin hallussa.

Oosthuizenin huikealle lyönnille on kuitenkin järkevä selitys, sillä vuonna 2013 Etelä-Koreassa nähty lyönti pyöri pitkän matkaa maata pitkin eteenpäin; väitteiden mukaan pallo pyöri edelleen Oosthuizenin saapuessa paikalle.

Monet ovatkin kyseenalaistaneet The Rockin väitteet, muun muassa brittigolfari John Daly.

– Uskallan väittää sen olevan todella epätodennäköistä, sillä olen nähnyt isoimpien ja ilkeimpien drivereiden saattavan pallon lähelle 365 metrin rajaa. Jos hän pystyy lyömään 448 metriä, hänen tulisi ehdottomasti liittyä mukaan PGA-kiertueelle… Minun pitäisi nähdä se, ennen kuin suostun uskomaan, Daly totesi TMZ Sportsille.

– Me tiedämme hänen olevan tarpeeksi vahva sellaiseen lyöntiin – jos minulla olisi samanlainen vartalo, löisin niin ikään 450 metriä.

Daly siis myöntää, että The Rockilla on tarvittava voima lyömään pallon kyseisiin uskomattomiin lukemiin, mutta kyseenalaista selvästikin tämän teknisen puolen, joka on golfissa vielä voimaakin selkeästi tärkeämpää.

Toisaalta sitä voi romantisoida ja uskoa The Rockin puheiden pitävän paikkansa – hän, kun on kieltämättä hyvä lähestulkoon kaikessa, mitä hän tekee.

Lue myös:
Upea ele! Samuel Eto’o ostaa kodittomalle Kamerunin entiselle kapteenille talon

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord