schedule 25 lokakuun 2018 - 00:18
person Joonas Eriksson

Salavat Yulaev Ufan Teemu Hartikainen iski voittomaalin visiirillään ja vain 19 sekuntia ennen loppua, kun joukkue kaatoi SKA Pietarin.

SKA meni ottelussa johtoon heti ensimmäisessä erässä Nikita Gusevinin osumalla. Toisen erän loppupuolella, vain 36 sekuntia ennen erän päätöstä, Anton Burdasov iski kuitenkin tilanteeksi 1-1.

Voittomaalin Teemu Hartikainen iski kolmannen erän lopussa, kun pelikellossa oli jäljellä vain 19 sekuntia.

Hartikainen oli maalin edessä, kun 31-vuotias Linus Omark tälläsi laukauksen kohti SKA:n maalivahtia Igor Shesteyorkia. Kiekko kimposi tämän kilven kautta kohti Hartikaisen kypärän pleksiin, josta kiekko meni maaliin.

Hartikainen oli tilanteen jälkeen häkeltynyt ja tuuletti maalia, kun oli tajunnut, että kiekko painui pietarilaisvastustajan verkkoon.

Salavat nousivat voittonsa myötä Itäisen konferenssin neljännelle sijalle.

Huikeaa! Betsafen kisassa palkintoina NHL Winter Classic- ja NBA-matkat!