schedule 13 marraskuun 2018 - 09:43

Pekka Rinne pysäytti kiekon kilvellään selän takaa, kun Nashville Predators pelasi vierasottelun Anaheim Ducksia vastaan.

Nashville Predators matkasi viime yönä Anaheim Ducksin vieraaksi. Tennesseeläisten kannalta lopputuloksena oli 1-2-tappio voittolaukauskilpailun jälkeen ottelussa, joka oli kahden tasaisen joukkueen näytös.

Predatorsin maalilla viime aikoina loistavia otteita esittänyt Pekka Rinne oli jälleen kerran liekeissä. Hän torjui ottelussa 29 kertaa ja mukaan mahtui tämä uskomaton viime minuuttien torjunta, kun ottelu oli tilanteessa 1-1 ja pelikellossa aikaa jäljellä alle kaksi minuuttia.

Kiekko toimitettiin Predatorsin maalia kohti, se muutti kahdesta pelaajasta matkan varrella suuntaa ja Rinne torjui kiekon huikealla refleksitorjunnallaan viime hetkillä – selkänsä takaa – kilpikädellään.

Varsinaisella peliajalla Rinteen onnistui ohittamaan ainoastaan Ryan Getzlaf, joka vei Ducksin johtoon ajassa 39:30. Predatorsin ainokaisesta vastasi Kevin Fiala, kun päätöserä oli ehtinyt vanhentua hieman yli kolme minuuttia.

Voittolaukauksilla Ducksin neljästä yrittäjästä maalinteossa onnistuivat ex-Predators-peluri Pontus Åberg sekä ottelun ratkaissut Rickard Rakell. Predatorsin ainoa onnistuja oli puolestaan Kyle Turris.

36-vuotias Rinne on nyt pelannut loukkaantumisensa jälkeen neljä ottelua ja päästänyt näissä selkänsä taakse ainoastaan kolme maalia. Torjuntoja hänellä on näistä neljästä pelistä kasassa 121.