schedule 27 helmikuun 2019 - 08:09

Patrik Laineen pisteputki jatkuu: Winnipeg Jetsin suomalaislaituri on päässyt viime aikoina kaikkien vaikeuksien jälkeen pisteputkeen.

Winnipeg Jetsin Patrik Laine on saanut viime aikoina yhä enenevissä määrin vastuuta ja etenkin kahdessa viime ottelussa, joissa hän on hyökännyt joukkueensa ykkösketjussa, peliaika on kasvanut merkittävästi.

Vegas Golden Knightsia vastaan Laineelle kellotettiin peliaikaa 17:58, Arizona Coyotes -ottelussa hänen peliaikansa oli peräti 21:06 ja viime yönä hän pelasi Minnesota Wildia vastaan 18:38.

Tiedä sitten, onko kyse kasvaneesta vastuusta tai kenties viime otteluiden paikasta ykkösketjussa, mutta samalla Laine on löytänyt myös hänen tehonsa. Minnesota Wildia vastaan hän venytti tehoillaan 1+1 pisteputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi ja sen aikana hän on tehnyt pisteet 4+2.

Laine alusti Wildia vastaan ajassa 8:53 joukkueensa 1-0-maalin ylivoimalla ja toisen erän puolivälin jälkeen suomalaisnuorukainen oli ajanut maalille ja sieltä kiekko kimposi hänen kauttaan sisään 2-1-maalin muodossa – mene maalille ja hyviä asioita tapahtuu.

Jets kuitenkin hävisi ottelun lukemin 2-3, sillä Wild tuli vajaat puolitoista minuuttia ennen ottelun loppua tasoihin ja iski voittomaalin ajassa 58:59.

Wildin tehokkain pelaaja oli kaksi maalia syöttänyt Ryan Donato: sen jälkeen, kun yhdysvaltalaisnuorukainen kaupattiin Minnesotaan, hän on tehnyt neljään pelaamaansa otteluun tehot 1+5, eikä ole jäänyt vielä kertaakaan pisteittä uudessa seurassaan.

NHL Trade Deadline 2019 – katso kaikki toteutuneet siirrot täältä!