schedule 25 marraskuun 2018 - 04:03

Winnipeg Jetsin suomalaislaituri Patrik Laine tehnyt neljä maalia Bluesin verkkoon, vaikka ottelu on vanhentunut vasta 40 minuuttia.

Patrik Laineen huima maalivire sen kuin jatkuu, tällä kertaa St. Louis Bluesin vieraana.

Ensimmäisen maalinsa Laine tälläsi aikaan 16:26, kun hän siirsi joukkueensa 2-1-johtoon, lisää tuli ajassa 21:41, kun nuori suomalaislaituri iski ylivoimalla, hattutemppu täydentyi hieman toisen erän puolivälin jälkeen ja illan neljäs maali näki päivänvalonsa aikaan 36:02.

Maaleistaan Laine on iskenyt kolme tasaviisikoin, joten sama hurja tahti 5 vs. 5 -pelissä jatkuu kaiken sen valtaisan kritiikin jälkeen, minkä hän on alkukaudesta vastaanottanut.

Kaiken kaikkiaan Laine on nyt iskenyt kuluvan kuun aikana 15 maalia ja pelkästään marraskuun aikana hän on iskenyt vähintään kolme maalia kolmeen eri otteeseen = kolme hattutemppua viimeiseen kymmeneen otteluun.

Neljällä maalillaan Laine nousi myös jakamaan koko NHL:n maalipörssin ykkössijaa yhdessä Buffalo Sabresin Jeff Skinnerin kanssa – molemmilla pelaajilla on tilillään 18 maalia.