schedule 22 marraskuun 2018 - 08:01
person Joonas Eriksson

Winnipeg Jets kohtasi viime yön 14 ottelun NHL-kierroksella Calgary Flamesin. Jetsin supertykki Patrik Laine naulasi otteluun kaksi maalia.

Kotijoukkue Flames pääsi ensimmäisessä erässä jo 5-1 karkumatkalle, josta Jets ei pystynyt kirimään tilannetta tasoihin.

Aikaisemmassa Jetsin ottelussa Laine teki uransa kuudennen hattutempun ja viime yön kohtaamisessa uran seitsemäs jäi ainoastaan yhden maalin päähän.

Laine onnistui maalinteossa ottelussa kaksi kertaa, kun toisen erän loppuhetkillä joukkueen kapteeni Blake Wheeler löysi Laineen, joka ampui tarkan laukauksen Flames-vahdin David Rittichin taakse.

Toinen maali syntyi kolmannen erän alkupuoliskolla ylivoimalla. Dustin Byfuglien alusti ja Laine tälläsi illan toisensa tavanomaisella laukauksellaan.

20-vuotias hyökkääjä on nakutellut 20 otteluun tehot 13+3=16.

Calgary Flames voitti ottelun lukemin 6-3.

Black Friday -huumaa: NordicBetilta neljä 5 euron riskitöntä NHL-vetoa!