schedule 5 lokakuun 2018 - 04:03

Viime kaudella NHL:n maalipörssissä, Alexander Ovechkinin jälkeen, toiseksi sijoittunut Patrik Laine iski kauden avausmaalinsa ylivoimalla.

St. Louis Blues joutui maksamaan välittömästi kovaa hintaa kokeneen puolustajansa Jay Bouwmeesterin koukkaamisjäähystä, jonka hän otti ajassa 3:31.

Patrik Laine nimittäin tarvitsi ylivoima-aikaa ainoastaan puoli minuuttia, kun hän tälläsi kauden ensimmäisen maalinsa. Suomalaislaituri sai kiekon paraatipaikalleen, vasemman B-pisteen takakaarelle, ja iski kiekon Jake Allenin selän taakse.

Laine sai toki apuja osumaansa, sillä kiekko muutti matkalla suuntaa Bluesin omasta pelaajasta.

Jets marssi ottelussa lopulta vakuuttavaan 5-1-voittoon, kun se takoi päätöserässä taululle peräti neljä maalia. Näistä maaleista viimeisessä mukana oli Kristian Vesalainen, kakkossyöttäjän roolissa, joten hän pääsi heti NHL-debyytissään tehopisteille.

Kommentti: Matt Nickerson osoitti heti, miksi TUTOn ei olisi koskaan pitänyt palkata häntä!