schedule 10 tammikuun 2019 - 12:02
person Joonas Eriksson

Loic Badiashile oli Monacon sankarina, kun joukkue kaatoi tärkeässä ottelussa Rennesin Ranskan liigacupin puolivälierässä.

20-vuotias Loic Badiashile torjui kolme rangaistuspotkua ottelussa, joka päättyi vasta rangaistuspotkuihin.

Badiashile onnistui myös iskemään Monacon viimeisen maalin, kun joukkue voitti Rennesin rangaistuspotkuilla lukemin 8-7.

Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 1-1.

Rennesin Benjamin Bourigeaud teki ottelun avausmaalin ensimmäisellä puoliajalla 30. peliminuutilla.

Toista puoliaikaa oli kulunut 10 minuuttia, kun Monacon keskikenttäpelaaja Rony Lopes tasoitti ottelun.

Yhdessä puolivälierä kamppailussa nähtiin shokkitappio, kun PSG hävisi Guingampille lukemin 2-1.

Monaco on Ligue 1:en toiseksi viimeisenä 18. ottelun jälkeen, vain kaksi pistettä edellä viimeistä Guingamppia, joka on onnistunut voittamaan vain kaksi ottelua kauden aikana Ranskan korkeimmalla sarjatasolla.

Vihdoin on kansan vuoro puhua: Äänestä Vuoden Paras Urheilija!