schedule 25 marraskuun 2018 - 08:32
person Marko Ollonqvist

Mikko Rantanen iski voittomaalin loppuhetkillä ja kruunasi Colorado Avalanchen viime hetkien kirin, kun joukkue kaatoi Dallas Starsin.

NHL:n pistepörssiä johtava Colorado Avalanchen Mikko Rantanen vietti viime yön NHL-kierroksella kahden pisteen iltaa, kun hän tehtaili Dallas Starsia vastaan pisteet 1+1.

Kyseessä oli jo 12:s kerta kuluvalla kaudella, kun nuori suomalaislaituri tekee vähintään kaksi tehopistettä ottelussa.

Rantanen vastasi myös voittomaalista ottelussa, jonka viimeinen kymmenminuuttinen oli todella dramaattinen. Päätöserään nimittäin lähdettiin Avalanchen 1-0-johtolukemista, mutta ajassa 51:32 vieraiden Radek Faksa tasoitti ja hieman vajaat viisi minuuttia ennen loppua Jamie Benn vei tähtipaidat johtoon.

J.T. Compher kuitenkin tasoitti ajassa 57:18 ja vajaata minuuttia myöhemmin Rantanen, joka syötti joukkueensa avausmaalin, iski ottelun loppulukemat 3-2.

Rantanen on pelannut kuluvalla kaudella 23 ottelua ja hän on tehtaillut niissä upeat tehot 10+28=38.