schedule 22 marraskuun 2018 - 07:11
person Joonas Eriksson

Minnesota Wildin Mikael Granlund juhli kolmen tehopisteen iltaa, kun kotiareenalle vastaan asteli Ottawa Senators.

Ennen ottelua Granlundilla oli kasassa 199 syöttöpistettä NHL-urallaan ja 200 raja rikkoutui jo heti ensimmäisessä erässä, kun aivan avauserän loppuhetkillä Granlund antoi loistopassin joukkuetoverilleen Mathew Dumballe, joka tälläsi suoraan syötöstä joukkueensa 2-0 johtoon.

Toinen syöttöpiste oli ensimmäisen kaltainen, mutta vain maalintekijä vaihtui. Wildin Eric Staal ampui ylivoimalla Granlundin upeasta syötöstä kotijoukkueen 3-0 karkumatkalle.

Kolmannessa erässä syntyi 26-vuotiaan hyökkääjän ottelun viimeinen syöttöpiste, kun hän toimi toisena syöttäjänä Staalin 5-4 maalissa. Ottelu päättyi lopulta 6-4 kotijoukkueen hyväksi.

Mahtavasti alkukauden aloittanut Granlund on kerännyt 22 otteluun tehot 10+12=22.

Mikko Koivu on viiden ottelun pisteputkessa ja keräsi ottelusta tehot 0+1.

Black Friday -huumaa: NordicBetilta neljä 5 euron riskitöntä NHL-vetoa!