schedule 28 marraskuun 2018 - 05:31
person Joonas Eriksson

Ottawa Senatorsin hyökkääjä Matt Duchene täräytti todella näyttävän maalin viime yönä, kun joukkue matkasi Philadelphia Flyersin vieraaksi.

Senators kaatoi kotijoukkue Flyersin lukemin 4-3. Kanadalaisseura oli kolmanteen erään lähtiessä häviöllä 1-3, mutta päätöserän loppupuoliskolla Senators iski 5 minuuttiin ja 31 sekuntiin 3 maalia.

Ottelun viimeinen osuma oli Duchenen käsialaa, kun 27-vuotias hyökkääjä laukoi kohti Flyersin puolustajaa Radko Gudasia, joka blokkasi laukauksen, josta Duchene tälläsi kiekon suoraan ilmasta Flyers-vahti Anthony Stolarzin selän taakse.

24 otteluun Duchene on takonut tehot 12+21=33.

Duchenen näyttävästä osumasta huolimatta illan suurin tähti oli Senatorsin nuori lupaus Brady Thachuk, joka keräsi ottelusta tehot 2+1. Vasta 18-vuotias Thachuk iski ottelun päätöserässä kaksi maalia alle kahteen minuuttiin.

Senators katkaisi Flyersin kaadettuaan neljän ottelun tappioputken.