VIDEO: Kimi Räikkönen pelasi golfia omilla säännöillään – pilasi muiden suoritukset!

schedule 27 heinäkuun 2019 - 02:22
person Marko Ollonqvist

Alfa Romeon F1-tallin kokenut suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen golfasi omilla säännöillä ja pilasi muiden suoritukset.

Kuten kaikki tietävät, Kimi Räikkönen on melkoinen velikulta – omalla erikoisella tavallaan.

Vaikka tänä vuonna 40 vuotta täyttävää suomalaista pidetään jäyhänä suomalaisena, on hän todellisuudessa todella huumorintajuinen kaveri ja nähtävästi myös keppostelija.

Räikkönen oli pelaamassa golfia – tai lähinnä opettelemassa pelaamaan – tiettävästi jossain Alfa Romeon virallisessa tapahtumassa, sillä taustalla oli kaksi mainosautoa ja F1-sirkuksen kokenein kuljettaja päätti ottaa täysin omat säännöt käyttöönsä.

Porukka puttaili palloja, määrästä päätellen melkoisen paljon, ja Kimi päätti juosta lähelle reikää, pysäyttäen samalla muiden puttausyritykset.

Itse Saksan GP:n osalta hän kommentoi perjantaisia harjoituksia, joissa hän sijoittui kahdeksanneksi, varsin “kimimäiseen” tyyliin.

– Tämä on ollut tavallinen perjantai, enkä juurikaan edes katsele aikoja, kun kyse on harjoituksista. Me tapaamme olla aina ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa perässä ja sitten viikonlopun aikana kirimme muita kiinni; vain huomisilla (lauantain aika-ajo) ajoilla on merkitystä.

Kimi myös kritisoi joidenkin kuljettajien toimia perjantain harjoituksissa Alfa Romeon tiimiradioon, kun he hidastelivat radalla ja suomalainen joutui suorittamaan äkkijarrutuksia.

– Nämä ihmiset, tämä on epätodellista, kuuluivat Kimin sanat.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord