schedule 22 marraskuun 2018 - 06:32
person Joonas Eriksson

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin suomalaisonnistujia, kun Carolina Hurricanesin kohtasi kotiareenallaan huippuvireessä olevan Toronto Maple Leafsin viime yönä.

Hurricanes kaatoi itäisen konferenssin kakkospaikalla majailevan Leafsin lukemin 5-2. Suomalaisonnistujia ottelussa nähtiin kolmelta eri kantilta.

Ensimmäisenä Teuvo Teräväinen keräsi itselleen syöttöpisteen alustaen kolmannessa erässä Micheal Ferlandin 3-1 voittomaalin.

Seuraavaksi nähtiin tällä kaudella läpimurtoa NHL-kaukaloihin tehnyt Kasperi Kapanen, kun hän iski todella näyttävän yksilösuorituksen ja viimeisteli maalin aivan upeasti. 22-vuotias Kapanen on kerännyt 22 otteluun tehot 9+7=16.

Muutama minuutti ennen ottelun loppua Hurricanesin Sebastian Aho pääsi tuikkaamaan kiekon tyhjiin. Maali oli Aholle kauden seitsemäs ja syöttöpisteitä kauden 20 ottelun aikana on kertynyt 17.

Black Friday -huumaa: NordicBetilta neljä 5 euron riskitöntä NHL-vetoa!