schedule 7 joulukuun 2018 - 07:22
person Joonas Eriksson

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen pelasi loistavan ottelun viime yönä, kun joukkue kohtasi kotiareenallaan Detroit Red Wingsin. Kapanen iski otteluun tehot 1+1.

Kapanen aloitti ottelun joukkueen kolmosketjussa, kun William Nylander kirjautti viikonloppuna sopimuksensa kuntoon Maple Leafsin kanssa ja palasi viime yönä NHL-kaukaloihin.

Suomalaistähti vietti alkukauden ykkösketjussa Auston Matthewsin ja Partick Marleaun kanssa, mutta Nylanderin paluun seurauksena suomalaistähti tiputettiin Nazim Kadrin johtamaan kolmosketjuun.

Nylander oli eittämättä ottelun seuratuin pelaaja, mutta Kapasen komennus kolmosketjuun ei nuorukaista haitannut. 23-vuotias hyökkääjä iski ottelun avausmaalin viiden minuutin pelin jälkeen.

Toinen piste tuli kolmannessa erässä, kun Kapanen nostettiin Nylanderin tilalle ykkösketjuun. Kapanen toimi Andreas Johnssonin 4-4 tasoitusmaalissa toisena syöttäjänä.

Nylanderin peliaika jäi vähäiseksi, kolmannessa erässä ruotsalaistähti pelasi erän alkuun muutaman minuutin ja erän lopussa häntä ei nähty jäällä ollenkaan.

Toronton valmentaja Mike Babcock kehui suomalaista ja tasoitusmaalia tehnyttä Johnssonia pelin jälkeen.

– Kapanen ja Johnsson olivat joukkueen parhaat pelaajamme.

Kotijoukkue Maple Leafs hävisi ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 5-4, kun Red Wingsien Dylan Larkin taituroi kiekon Leafs-vahti Garret Sparksin taakse.

Nyt on kova! Betsafe tarjoaa riskittömiä vetoja loppuvuoden ajan!