schedule 16 marraskuun 2018 - 08:22
person Joonas Eriksson

Toronto Maple Leafs matkasi San Jose Sharksin vieraaksi ja  suomalaistaituri Kasperi Kapanen tehoili otteluun tehot 2+0.

Toronton upea alkukausi jatkuu samalla tavalla, vaikka supertähti Auston Matthews kärsii vieläkin loukkaantumisesta. kanadalaisseura kaatoi Sharksit lukemin 5-3 ja Kapanen vastasi ottelun kahdesta maalista, joista toinen syntyi alivoimalla.

22-vuotias nuorukainen iski ottelun ensimmäisessä erässä joukkueensa johtoon 2-1 maalilla, mutta kalifornilaisseura naulasi ensimmäiseen erään kolme maalia ja erätauolle mentiin kotijoukkueen johdossa.

Toinen erä olikin vierasjoukkueen heiniä, kun Joshua Leivo iski ottelun tasoihin erän alkupuolella. Kapasen toinen maali syntyi ajassa 32:06, kun Mitch Marner syötti nuorukaisen alivoimalla läpiajoon, josta Kapanen viimeisteli maalin näyttävästi.

Kolmannessa erässä Kapasen toisen maalin syöttäjä Marner laittaa joukkueensa kahden maalin karkumatkalle ja tekee näin ottelun viimeisen maalin.