schedule 24 tammikuun 2019 - 08:06

Juuse Saros hurjassa tulituksessa: Nashville Predatorsin kakkosvahti oli pakotettu pysäyttämään ottelussa yhteensä 47 laukausta.

Nashville Predatorsin Juuse Saros oli ylivoimaisesti joukkueensa suurin tähti, kun tennesseeläisseura kävi ryöstämässä Vegas Golden Knightsilta vieraspisteet lukemin 2-1.

Nuoren suomalaisvahdin otteluun mahtui tukku toinen toistaan upeampia torjuntoja ja niistä upein oli eittämättä William Karlssonin pysäyttäminen Golden Knightsin osittaisen 2 vs. 0 -hyökkäyksen päätteeksi, mikä nähtiin toisessa erässä Predatorsin pelatessa ylivoimalla.

Tässä myös yksi Saroksen upeista torjunnoista.

Vieraiden maaleista ottelussa vastasivat Ryan Johansen ja Nick Bonino, jotka osuivat aikavälillä 20:52-23:53.

Isänniltä ainoa Saroksen ohittanut pelaaja oli Max Pacioretty, joka vei ensimmäisessä erässä isännät johtoon, kun peli oli vanhentunut vajaat kahdeksan minuuttia.

Ottelun ykköstähdeksi valittu Saros on hieman vaisumman jaksonsa jälkeen, mikä nähtiin viime kalenterivuoden puolella, ollut hurjassa tikissä ja hänen voittosarakkeensa viimeisestä seitsemästä ottelusta on 5-1-1.