schedule 20 marraskuun 2018 - 06:54

Juho Lammikko takoi neljä tehopistettä ja Aleksander Barkov tehot 1+1, kun Florida Panthers kaatoi Ottawa Senatorsin vieraissa lukemin 7-4.

Florida Panthersin tulokashyökkääjä Juho Lammikko oli viime yön otteluun lähdettäessä tehnyt NHL-urallaan tehot 0+1 ja tuo ainoa syöttöpiste oli tullut Ottawa Senatorsia vastaan – hieman yli viikko sitten.

Nähtävästi Senators sopii 22-vuotiaalle suomalaiselle erinomaisesti vastustajana, sillä viime yön kierroksella Lammikko takoi kanadalaisseuraa vastaan uskomattomat tehot 0+4.

Avauserä meni Panthersille lukemin 4-1 ja avauskaksikymppisen aikana Lammikko syötti joukkueensa avausmaalin. Toisessa erässä, joka päättyi tasan 2-2, Lammikko syötti joukkueensa molemmat maalit ja päätöserän toiseksi viimeisellä minuutilla hän alusti vielä joukkueensa 7-5-maalin.

Kaiken kukkuraksi ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Lammikko toimi jokaisessa alustamassaan maalissa nimenomaan ykkössyöttäjänä.

Myös Aleksander Barkov vietti useamman kuin yhden tehopisteen iltaa, sillä hän iski joukkueensa 2-1-maalin ja alusti neljännen osuman.