schedule 20 lokakuun 2018 - 19:33
person Joonas Eriksson

Chelsea nousi tasoihin viime minuuteilla, minkä seurauksena Jose Mourinho tulistui tuuletuksesta, jonka Chelsean apuvalmentaja Marco Ianni teki.

Manchester Unitedin vaikean alkukauden osalta nähtiin jo valonpilkahduksia, kun joukkue voitti muutama viikko sitten Newcastlen kotonaan.

Lauantaina United lähti hakemaan voittoa Valioliigan kärjessä olevasta Chelseasta ja ottelu oli vielä lisäajan viimeisillä minuuteilla 2-1 punapaidoille.

Lisäajan viimeisellä minuutilla Chelsea sai tarpeeksi painetta Unitedin päätyyn ja Ross Barkley iski pallon reppuun. Maalin jälkeen Chelsean apuvalmentaja Marco Ianni lähti tuulettamaan maalia Jose Mourinhon eteen ja portugalilaisvalmentaja tulistui siitä, nousten ylös penkiltään ja lähti “selvittelemään” tilannetta.

Chelsea oli ottelun hallitseva osapuoli ottelun alussa ja etenikin johtoon 21. minuutilla. Willian onnistui löytämään kulmapotkullaan Antonio Rudigerin, joka laittoi pallon verkkoon.

Toisen puoliajan alkupuolilla United onnistui maalinteossa Luke Shaw’n keskityksen johdosta, josta Chelsea ei saanut purettua palloa, vaan Anthony Martial viimeisteli ja laittoi pallon maaliin.

73. peliminuutilla United onnistui jälleen maalinteossa, kun Marcus Rasford löysi Anthony Martialin ja 22-vuotias hyökkääjä laukoi näyttävän laukauksen Kepa Arrizabalagan taakse.

Ottelu päättyi lopulta 2-2 tasapeliin.

Mourinho kommentoi ottelun jälkeisiä tapahtumia, jotka aiheuttivat melkoisen kalapaliikin myös pelaajien välillä, seuraavasti.

– Tuulettaisinko hullun lailla, jos joukkueeni tekisi maalin tai voittaisi Stamford Brigdella? Uskoakseni en, Mourinho kommentoi ottelun jälkeen.

– Luulen, että yrittäisin hillitä itseäni ja kunnioittaa sekä stadionia että kannattajiani useiden vuosien ajalta. Toimiakseni noin – se vaatisi sitä, että menettäisin kontrollini täysin.

Chelsea-manageri Maurizio Sarrin kerrotaan puhutelleen Iannia ottelun jälkeen ja tästä tiesi kertoa myös Mourinho.

– Se, mitä tapahtui Sarrin apuvalmentajan kanssa, ei ärsytä minua. Sarri itse asiassa tuli heti tilanteen jälkeen sanomaan käsittelevänsä asian. Apuvalmentaja on jo käynyt pyytämässä minulta anteeksi ja kehotin häntä vain unohtamaan koko asian. Olen itsekin tehnyt paljon virheitä urani aikana.

Mourinho joutui ottelussa myös Chelsea-fanien pilkan kohteeksi, minkä seurauksena hän nosti yleisön edessä kolme sormeaan pystyyn – siis yhden jokaista hänen Chelsealle voittamaa Valioliiga-mestaruutta kohden.

– En saanut Chelsea-faneilta kunnioitusta, mutta se ei ole minun vastuullani. Fanien reaktio ei kuulu minulle.

Betsafe tarjoaa Chicago Bullsille superkertoimen 50,00!