schedule 12 marraskuun 2018 - 08:05

San Jose Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi päätti 6 ottelun kuivan putkensa, kun hän naulasi Calgary Flamesia vastaan tehot 1+1.

San Jose Sharks isännöi viime yön NHL-kierroksella Calgary Flamesia ja ottelu päättyi lopulta tasaisen väännön jälkeen kotijoukkueen 3-1-voittoon.

Sharksin tehokkaimpina pelaajina häärivät tehot 1+1 mieheen iskeneet Joonas Donskoi ja Evander Kane sekä kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Joe Pavelski (1+2).

Ottelussa maalinteon avasi Kane, joka osui Pavelskin ja Donskoin alustuksesta vain 50 sekunnin pelaamisen jälkeen. Heti toisen erän alkuun Donskoi maalasi itse, kun erä oli ehtinyt vanhentua ainoastaan 1:28.

Flamesin maalin päähän toi toisessa erässä Sean Monahan ja ajassa 52:22 Sam Bennett pääsi yrittämään tasoitusosumaa rangaistuslaukauksesta. Hän ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa ja lopulta kaksi maalia alustanut Pavelski iski ratkaisevan 3-1-maalin tyhjään maaliin.

Huikeaa! Betsafen kisassa palkintoina NHL Winter Classic- ja NBA-matkat!