schedule 30 elokuun 2019 - 21:03

Edmonton Oilersin taakseen jättänyt Jesse Puljujärvi tehoili heti Kärpille, kun oululaisseura kaatoi kotonaan Ranskan mestarin lukemin 3-1.

Oulun illassa ei tarvinnut odottaa kuin vähän vajaat kolme minuuttia, mitä Jesse Puljujärven paluu tarkoittaa Kärpille.

Mika Pyörälä pelasi kiekon alaviistoon, oikean B-pisteen takakaarelle, ja Puljujärvi kiskaisi kiekon voimalla onetimerista sisään, pelikellon näyttäessä aikaa 2:42.

Kärpät siirtyi avauserässä 2-0-johtoon, kun niin ikään joukkueeseen alkaneeksi kaudeksi liittynyt konkari Janne Pesonen osui maalinedustalta.

Ottelun toinen erä oli maaliton, mutta päätöserässä vierasjoukkue Grenoble onnistui ensimmäistä kertaa maalinteossa, kun Liiga-kaukaloista tuttu Damien Fleury toi ylivoimalla joukkueensa maalin päähän.

Ajassa 55:17 nähtiin ottelun lopullinen ratkaisu Jakub Krejcikin viimeistellessä loppulukemat 3-1, Puljujärven toimiessa osuman alustajana.

Haluatko suosikkiseurasi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Myös Pelicans aloitti CHL-urakkansa tänään, kun se isännöi tshekkiseura Trineciä. Ottelu päättyi lahtelaisten niukkaan 1-0-voittoon ja isäntien sankareina häärivät uskomattomat 45 laukausta torjunut Tomi Karhunen sekä ottelun ainoasta maalista, kolmannen erän alkupuolella, vastannut kapteeni Hannes Björninen.

Torstaina HPK hävisi vieraissa jatkoajan jälkeen Viktoria Plzenille numeroin 4-5 ja Tappara niin ikään vieraissa Klagenfurtille 2-3, joten tämän illan voitot maistuivat erityisen hyvin suomalaisnäkökulmasta.