schedule 20 syyskuun 2018 - 22:27

Huuhkajien hyökkääjä Jasse Tuominen osui Eurooppa-liigassa, kun hänen edustamansa BATE Borisov kaatoi vieraissa MOL Vidin.

Jasse Tuomisen vahva vire eurokentillä – valkovenäläisseura BATE Borisovin paidassa – sai jatkoa, kun hän osui kauden ensimmäisessä Eurooppa-liigan ottelussaan MOL Vidin verkkoon.

Tuominen sai ottelun 27. minuutilla pallon 16:en rajan läheisyydessä, ohitti käytännössä ottaen kaksi pelaajaa ja sijoitti pallon pienestä nurkasta vastustajan maaliin.

BATE voitti ottelun lopulta 2-0, vaikka se joutui pelata ottelussa viimeiset reippaat 20 minuuttia miehen vajaalla. Tuominen tuli ottelussa vaihtoon, kun peliä oli takana hieman yli puoli tuntia.

Kyseessä ei ollut Tuomisen kuluvan kauden ensimmäinen osuma eurokentillä, sillä hän onnistui taannoin maalinteossa myös vierasottelussa PSV Eindhovenia vastaan, BATEn taisteltua vielä tuossa vaiheessa paikasta Mestarien liigassa.

Ex-erotuomari kertoi näkemyksensä Ronaldon punaisesta – johtui vastustajan potkaisemisesta!