schedule 19 joulukuun 2018 - 21:47
person Teemu Sohkanen

Real Madridin Gareth Bale iski upean hattutempun keskiviikkona ottelussa japanilaista Kashima Antlersia vastaan. Los Blancos voitti ottelun 3-1.

Ottelun ehdoton ykköstähti Gareth Bale johdatti Realin voittoon. Walesilaistähti iski kolme maalia 11 minuutissa.

Baleshow alkoi ensimmäisen lopussa, kun hän pelasi hienon kuvion yhdessä Marcelon kanssa, jonka päätteeksi pallo hienosti ohitse Kashiman maalivahdin Sun-Tae Kwonin.

Toisessa maalissa Bale esitti hienoa reagointia, kun hän nappasi irtopallon Kashima -puolustuksen heikosta syötöstä.

Kun 11 minuuttia ensimmäisestä oli kulunut, antoi Marcelo jälleen täydellisen syötön Balelle, josta walesilainen laukoi edellistäkin täydellisemmän laukauksen.

LeoVegas arpoo unelmien lomamatkan Lappiin!