schedule 25 marraskuun 2018 - 00:29

Tällä kertaa oli Eibarin vuoro murskata Real Madrid, kun taas Atletico ja Barcelona tasasivat pisteet, kiitos Ousmane Dembelen viime hetkien maalin.

La Ligan päiväottelussa Real Madrid, joka oli saanut viime otteluissa pakkansa kasaan ja onnistunut voittamaan neljä ottelua putkeen, vaipui uudelleen ala-arvoiselle tasolle.

Madridilaisjätti matkasi nimittäin Eibarin vieraaksi ja kärsi tylysti 0-3-tappion joukkueelle, jonka pelaajabudjetti on lähinnä mitättömällä tasolla verrattuna Los Blancosin vastaavaan.

Isäntien Gonzalo Escalante aloitti maalinteon, kun ottelussa oli meneillään 16. peliminuutti. Toisen puoliajan alku oli puolestaan täydellinen katastrofi Real Madridille, kun ensiksi Sergi Enrich lisäsi 52. peliminuutilla isäntien johdon kahteen maaliin ja Kike iski taululle 3-0-lukemat vain viitisen minuuttia myöhemmin.

Nämä olivat myös loppulukemat ja rehellisyyden nimissä Real Madrid ei ansainnut ottelusta yhtään enempää, sillä Eibar vei esimerkiksi ottelun laukaukset nimiinsä 14-9 ja maalia kohti se laukoi kahdeksan kertaa, Real Madridin kolmea vastaan.

Siinä, missä Real-pelaajat poistuivat masentuneina bussiin, Eibarissa juhlat olivat ylimmillään.

Sarjataulukossa Eibar hiipi vain kahden pisteen päähän Realista, joka majailee kuudennella sijalla. Kärjestä Los Blancos on jäänyt kuitenkin ainoastaan viisi pistettä – kiitos myös FC Barcelonan ja Atletico Madridin yllättävien kompurointien tämän kauden La Ligassa.

Atletico Madrid – FC Barcelona

La Ligan myöhäisottelussa, joka oli todellinen huippukamppailu, kohtasivat puolestaan Atletico Madrid ja FC Barcelona.

Kotijoukkue Atletico oli ottelussa pelillisesti alakynnessä, mutta se kykeni käyttämään maalipaikkansa maksimaalisesti hyväkseen ja pitämään kataloonijätin vahvalla puolustuspelaamisellaan poissa kaikkein vaarallisimmilta paikoilta.

Isännillä oli ottelussa ainoastaan yksi laukaus kohti maalia ja sen joukkue hyödynsi, kun Diego Costa osui Antoine Griezmannin antamasta kulmapotkusta 77. minuutilla.

FC Barcelona onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun aivan loppuhetkillä, kun melkoisten siirtohuhujen keskellä oleva Ousmane Dembele tasoitti pelin 90. peliminuutilla Lionel Messin syötöstä.

Tasapelin myötä FC Barcelona säilytti paikkansa sarjakärkenä ja Atletico Madrid on kakkosena. Tänään Real Valladolidin kotonaan kohtaavalla Sevillalla on kuitenkin mahdollisuus siirtyä voitolla sarjakärkeen.