schedule 5 marraskuun 2018 - 04:59

AC Milan tarjoili jälleen käsittämätöntä loppuhetkien draamaa, kun se kaatoi vieraissa Udinesen lisäajalla syntyneen osuman myötä 1-0.

Italian Serie A:ssa pelaava AC Milan ei ole tällä kaudella päästänyt fanejaan helpolla, sillä se on aiheuttanut useiden otteluidensa dramaattisilla loppuhetkillä melkoisen määrän sydämentykytyksiä faneilleen.

Näin kävi jälleen sunnuntaina, kun vierasottelu Udinesea vastaan oli 90 minuutin jälkeen tilanteessa 0-0.

Kun ottelun lisäaikaa oli pelattuna viisi minuuttia, kotijoukkueen puolustaja Bram Nuytinck sai suoran punaisen kortin tästä tilanteesta:

Minuuttia myöhemmin keskuspuolustaja, ja Milan-kippari, Alessio Romagnoli iski pallon Udinesen verkkoon, mutta maali hylättiin paitsion ja rikkeen vuoksi.

Hylätyn maalin jälkeen Milan-manageri Gennaro Gattuso lähti kaikista henkseleistä irti ja hänet ajettiin ottelusta ulos. Ajassa 90+7 VAR-teknologia kuitenkin osoitti Romagnolin tehneen maalin ja sen seurauksena AC Milan siis voitti ottelun 1-0 ja nousi sarjataulukossa neljännelle sijalle, tasapisteisiin Lazion kanssa.

Romagnoli ratkaisi joukkueelleen voiton myös Milanin edellisessä ottelussa, kun hän iski 2-1-maalin Genoan verkkoon lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

Huikeaa! Betsafen kisassa palkintoina NHL Winter Classic- ja NBA-matkat!