Tiger Woodsin Masters-voitto toi vedonlyönnin ensikertalaiselle jättipotin

schedule 15 huhtikuun 2019 - 17:01
person Teemu Sohkanen

Tiger Woodsin Masters-voitto oli hieno asia hänelle itselleen, mutta myös eräälle vedonlyöjälle, sillä vedonlyöjä kuittasi 1.2 miljoonaa dollaria.

Todennäköisesti useankin vedonlyöjän kassaan kilahti rahaa, kun Augustassa käyty Masters-turnaus tuli päätökseensä, mutta tämä amerikkalainen vedonlyöjä teki sillä omaisuuden.

Nimettömäksi jäänyt vedonlyöjä tarttui William Hillin tarjoamaan 14 kertoimeen Las Vegasissa, ja sijoittikin melkoisen summan Tiger Woodsin voitolle – amerikkalaismies sijoitti kohteeseen hurjat 85 000 dollaria.

Ehkä tuota jättipanostakin uskomattomampaa on se, että tämä oli miehen ensimmäinen kerta, kun hän pelaa vedonlyöntiä.

43-vuotiaaseen Woodsiin luottanut mies laittoi 85 000 dollaria pöytään ja tekikin “melko hyvän ensimmäisen vedon”, kertoi William Hillin Nick Bogdanovich ESPN:lle.

Iso-Britanniassa toimivan yhtiön USA:n toiminnan johtaja Bogdanovich kertoi USA Todaylle, että Woodsin voitto maksoi yhtiölle kokonaisuudessaan seitsemän numeroisen summan.

Muita suuria yrityksiä, jotka myös kertoivat maksaneensa valtavia summia sunnuntaina, olivat FanDuel ja DraftKings.

Bogdanovich sanoi haastattelussa myös: “On hienoa nähdä Tiger takaisin kentillä. William Hillille se oli tuskallinen päivä – suurin golfhäviömme koskaan – mutta loistava päivä golfille.

Tämä oli Woodsin uran viiden Masters-voitto ja 15. Major-turnausvoitto.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord