VIDEO: Tiger Woods palasi huipulle! Paras kierros sitten vuoden 2011

schedule 21 heinäkuun 2018 - 22:15
person Marko Ollonqvist

Tiger Woods palasi huipulle isosti, sillä hän teki lauantaina parhaan kierroksensa Major-turnauksessa sitten vuoden 2011.

Yhdysvaltalaisgolfaaja Tiger Woods on jo vuosien ajan kamppaillut henkilökohtaisten ongelmien ja loukkaantumisten kanssa.

Monet ovatkin pelänneet, ettei golf-kentillä nähdä enää koskaan sitä samaa pelaajaa, jonka “tiikerin silmä” suorastaan tuhosi vastustajia.

Tänään se tiikerin silmä kuitenkin nähtiin ensimmäistä kertaa vuosiin, kun Woods nousi huikean lauantainsa ansiosta taistelemaan jopa koko British Openin voitosta. Hän nimittäin löi kolmannella kierroksella peräti kuusi birdietä ja ainoastaan yhden bogeyn.

Kierroksen lopputuloksena oli 66 lyöntiä (-5), mikä on hänen paras suorituksensa major-tason turnauksessa seitsemään vuoteen. “The Openissa” hän on puolestaan yltänyt nyt nähtyä kovempaan tulokseen vuonna 2006.

Tällä hetkellä Woods on neljän lyönnin päässä kärkikolmikosta, jotka ovat kaikki lukemassa -9. Edessä on siis haasteellinen tehtävä, mutta onnistuu Woods sitten tavoittamaan heitä tai ei, on hän jo nyt kilpailun henkinen voittaja.

42-vuotiaan Woodsin edellisestä major-turnauksen voitosta on kulunut kuukauden verran yli kymmenen vuotta. Tuolloin hän voitti – kiitos polvileikkauksensa – käytännössä ottaen yksijalkaisena U.S. Openin. PGA Tourilla hänen viimeisin voittonsa on puolestaan vuodelta 2013.

The British Openin tämänhetkisen tilanteen löydät TÄÄLTÄ.

Lue myös:
Kova kaappaus! FC Honka hankki Demba Savagen

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord