Susijengi otti elintärkeän voiton – Bosnia-Hertsegovina kaatui niukasti!

schedule 13 syyskuun 2018 - 21:11

Susijengi otti elintärkeän voiton karsintalohkossaan, kun se kaatoi Bosnia-Hertsegovinan MM-karsintaottelussa lopulta lukemin 85-81.

Susijengi pelasi tänään huipputärkeän ottelun Bosnia-Hertsegovinaa vastaan kotiluolassaan ja jännittävien vaiheiden jälkeen elintärkeä pistepotti jäi Suomeen lukemin 85-81.

Suomi hallitsi kolmea ensimmäistä jaksoa ja oli etenemässä vakuuttavaan voittoon, mutta viimeisellä neljänneksellä bosnialaiset ottivat ottelun haltuunsa, vieden sen lukemin 32-15. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä Suomi taisteli lopussa hienosti ja viimeistään Petteri Koposen huikea kori noin minuutti ennen loppua sinetöi voiton Susijengille.

Oman erityismainintansa ottelusta ansaitsee myös Sasu Salin, joka oli ehdottomasti Susijengin kantava voima ottelussa.

Seuraavassa ottelussa Susijengi kohtaa Ranskan ja samalla tavalla paineet ovat kovat: pisteitä on tultava, mikäli MM-paikka halutaan saavuttaa.