Sebastian Aho avasi sopimusneuvotteluita ensimmäistä kertaa. Suomalaishyökkääjä julkaisi Twitter-tilillään selostuksen sopimussopastaan.

Sebastian Aho avasi sopimusneuvotteluita – “Halusin koko ajan palata”

Sebastian Aho avasi sopimusneuvotteluita ensimmäistä kertaa. Suomalaishyökkääjä julkaisi Twitter-tilillään selostuksen sopimussopastaan.

Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho on ollut kiekkopiirien keskipisteenä jo hetken aikaa ja, kun eilen Carolina vastasi Montreal Canadiensin tekemään offer sheetiin (lue uutinen tästä) Aho voi täysin rueta keskittymään ensi kauteen.

Raleighilaisseura pitää siis Ahon seuran riveissään seuraavat viisi vuotta 8,545 miljoonan dollarin vuosipalkalla.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Aho kommentoi ensimmäistä kertaa sopimusasioitaan eilen Twitter-tilillään.

– Olen kiitollinen Montreal Canadiensin tekemästä tarjouksesta, mutta halusin koko ajan palata Hurricanesiin, Aho aloittaa.

Suomalaishyökkääjä kertoi myös, miksi hän hyväksyi Montrealin tekemän tarjouksen.

– Rajoitettuna vapaana agenttina minulla oli rajallinen määrä vaihtoehtoja sopimusneuvotteluissa. Minulle on aina ollut tärkeää, että pääsen jäälle heti harjoitusleirin ensimmäisenä päivänä.

21-vuotias Aho siis sanoo, että Montrealin tarjouksen hyväksyminen vei sopimusneuvotteluita eteenpäin vauhdilla ja, että hän on nyt onnellinen, kun sopimus on tehty.

– Tämä koko tilanne on ollut vaikea minulle ja perheelleni. Olen iloinen siitä, että se on nyt ohi.

Carolina eteni päättyneellä kaudella konferenssi finaaleihin asti, mutta hävisi lopulta ottelusarjan Bostonille lukemin 4-0.

Aho odottaakin ensi kautta jo innolla.

– Meillä on nuori ja jännittävä ryhmä Carolinassa enkä malta odottaa, että pääsen takaisin sinne harjoittelemaan joukkuekavereideni kanssa ja tekemään töitä. Rakastan Raleighia ja olen innoissani, että pääsemme jatkamaan siitä, mihin jäimme viime kaudella.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord