Neymaria ei PSG:n harjoitukset kiinnostanut. Brasilialaistähteä ei näkynyt joukkueensa harjoituskauden avaus harjoituksissa, seura kertoi tiedotteessaan.

Neymaria ei PSG:n harjoitukset kiinnostanut – seura rupeaa toimenpiteisiin

Neymaria ei PSG:n harjoitukset kiinnostanut. Brasilialaistähteä ei näkynyt joukkueensa harjoituskauden avaus harjoituksissa, seura kertoi tiedotteessaan.

Neymarin huhutaan palaavan lukuisten lähteiden mukaan takaisin vanhaan seuraansa FC Barcelonaan ja tempaus, jonka hän aiheutti maanantaina sai PSG:n seurajohdon kiukkuiseksi.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

27-vuotiasta supertähteä ei näkynyt PSG:n harjoituskauden avajaisissa ja seura ilmoitti ryhtyvänsä “asian vaatimiin toimenpiteisiin”.

– Maanantaina heinäkuun 8. päivänä Neymar da Silva Santos Juniorin oli määrä liittyä PSG:n harjoituksiin. PSG vahvistaa, ettei pelaaja ollut sovitussa paikassa sovittuun aikaan, PSG julkaisi tiedotteessa.

– Hän ei ollut saanut seuralta poissaoloon erillistä lupaa. PSG on pahoillaan tilanteesta ja ryhtyy asian vaatimiin toimenpiteisiin.

PSG:n Leonardo kohautti ja sanoi, että Neymar on valmis lähtemään, kunnes pelaajasta tulee oikeanlainen tarjous seuralle.

– Olemme keskustelleet hänen edustajiensa kanssa. Heidän asemansa on selvä, mutta toistaiseksi vain yksi asia on selvää: hänellä on kolmivuotinen sopimus meidän kanssa, emmekä ole vielä saaneet hänestä yhtään tarjousta, joten meillä ei ole mistä neuvotella, Leonardo kertoi medialle.

– Emme ole saaneet vielä tarjouksia, mutta se on totta, että olemme neuvotelleet hyvin pintapuolisesti FC Barcelonan kanssa, Leonardo paljastaa.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord