Belgialle on tarjolla maukas kerroin, kun se kohtaa MM-välieräottelussaan Ranskan.

MM-futis 2018: Belgialle on tarjolla maukas kerroin – jälleen kerran

Belgialle on tarjolla maukas kerroin, kun se kohtaa tänä iltana jalkapallon MM-kisojen välieräottelussa “isoveljensä” Ranskan.

Kun Belgia kohtasi MM-puolivälieräottelussaan Brasilian, oli se kerroinasetelmassa selkeä altavastaaja; toisin sanoen Belgiaa veikanneet saivat rahansa takaisin lähes nelinkertaisesti.

Nyt Belgialle, joka etenee tällä hetkellä 24 ottelun tappiottomassa putkessa (19-5-0 – edellinen tappio 1.9.2016), on tarjolla jälleen todella herkullinen kerroin, kun se kohtaa tänään kello 21:00 käynnistyvässä välieräottelussa Ranskan.

Historiansa aikana parhaimmillaan MM-kisoissa neljänneksi (1986) sijoittunut Belgia pelaa eittämättä jalkapallohistoriansa huikeimmalla pelaajistolla, ja kun sitä peilataan Ranskan vastaavaan nimilistaan, on näiden kahden jalkapallon huippumaan välille lähes mahdotonta vetää juuri minkäänlaisia eroja.

Siksi Belgian voitolle Bethardin toimesta tarjolla oleva kerroin 3,15 onkin äärimmäisen houkutteleva vedonlyöntikohde. Ranskan voitolle Bethard tarjoaa kertoimen 2,50 ja tasapelille 3,25.

BETHARDIN KERTOIMET JA AVAUSBONUKSET AINA 100€ ASTI TÄSTÄ

BETHARD – Jalkapallofanin taivas, Zlatanin peliyhtiö. Loistavat kampanjat ja kertoimet. Sivuston käytettävyys sekä osaava ja nopea asiakaspalvelu ovat lyömätön yhdistelmä.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord