schedule 7 joulukuun 2018 - 05:35
person Joonas Eriksson

NHL:n pistepörssiä johtava Mikko Rantanen jatkoi huimaa pisteputkeaan, kun Colorado Avalanche kohtasi vieraissa Florida Panthersin.

Rantanen teki uran 12. maalinsa ajassa 10:40. Ottelun avausmaali syntyi, kun Colorado Avalanchen Patrik Meneth laukauisi rannelaukauksen, jonka suomalainen ohjasi kiekon Panthers-vahdin Roberto Luongon taakse.

Rantanen kasvatti huikean pisteputkensa jo 10 ottelun mittaiseksi.

Ensimmäinen ja toinen erä oli tasaista vääntöä ja maaleissa mentiinkin tasoissa.

Kolmannen erän alkupuolella Avalanche lähti karkumatkalle, kun J.T. Compher ja Carl Soderberg iski alle minuutin sisään maalit ja vierasjoukkue johti ottelua jo 4-0.

Gabriel Landeskog viimeisteli voiton ampumalla kiekon tyhjään maaliin kolmannen erän lopussa.

Rantasen maali jäi NHL:n pistepörssiä johtavan nuorukaisen ainoaksi pisteekseen. 22-vuotias hyökkääjä johtaa NHL:n pistepörssiä 47 pisteellään. Toisena tulee ketjukaveri Nathan MacKinnon, joka kampesi ottelusta itselleen yhden syöttöpisteen.

Nyt on kova! Betsafe tarjoaa riskittömiä vetoja loppuvuoden ajan!