schedule 16 joulukuun 2018 - 07:29
person Teemu Sohkanen

NHL -kausi lähestyy puoliväliään ja näyttäisi siltä, että Mikko Rantanen alkaa olemaan täysin pysäyttämätön. Nousi jo 56 tehopisteeseen.

Tuhoisaa kautta pelaava Mikko Rantanen oli jälleen avainpelaajia, kun Colorado Avalanche kaatoi kotonaan Dallas Starsin lukemin 6-4.

Rantanen takoi tehot 2+1 ja palkittiin ottelun kolmos tähtenä.

Suomalaishyökkääjän ensimmäinen maali syntyi ottelun ensimmäisen erän viimeisellä peliminuutilla ylivoimalla. Syötön maaliin antoi Nathan MacKinnon.

Illan toinen osuma oli ensimmäisen tapaan ylivoimamaali. Ja tälläkin kertaa syöttökoneena toimi pistepörssin kakkosmies MacKinnon.

Vieraat tulivat vielä viimeisessä erässä 4-4, tehtyään kaksi maalia kahteen minuuttiin, mutta tämä ei riittänyt. Avalanchen ruotsalaiskapteeni Gabriel Landeskog vei isännät ensin takaisin johtoon ja MacKinnon naulasi vielä lopuksi tyhjään maaliin, josta Rantanen kirjautti itselleen vielä syöttöpisteen. Loppulukemat siis 6-4.

Starsin puolelta suomalaisista onnistui Esa Lindell, tehden ottelun toisessa erässä alivoimamaalin.

LeoVegas arpoo unelmien lomamatkan Lappiin!