Tilastot kertovat: Maria Huntingtonin suoritus 7-ottelussa oli kansainvälistä huippua!

schedule 4 elokuun 2019 - 08:54
person Marko Ollonqvist

Dohan MM-kisarajan rikkoneen Maria Huntingtonin suoritus 7-ottelussa oli kansainvälisesti kova rutistus ja hän nousi maailman huipulle.

Kalevan kisojen ehdottomasti parasta antia oli Marian Huntingtonin suoritus naisten 7-ottelussa. Hän latasi taululle ennätyspisteensä 6 339 ja rikkoi sen myötä Dohan MM-kisojen rajan, joka on 6 300 pistettä.

Huntington jäi Suomen ennätyksestä ainoastaan 65 pistettä. Sen sijaan alle 23-vuotiaiden Suomen ennätys meni rikki.

22-vuotiaan suomalaisen suoritus ei ollut kova pelkästään Suomen tasolla, vaan maailmanlaajuisesti.

Huntington palauttikin uskon suomalaiseen 7-otteluun, sillä kyseessä oli kuluvan kauden osalta koko maailman 10. paras suoritus. Euroopan tilastossa Huntington on Kalevan kisojen suorituksensa jälkeen puolestaan sijalla kahdeksan.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Kuvaavaa on myös se, että esimerkiksi Rio de Janeirossa käydyissä vuoden 2016 olympialaisissa Huntington olisi sijoittunut Kalevan kisojen pistemäärällään upeasti 12:nneksi. Viime vuoden Euroopan mestaruuskilpailussa sijoitus olisi puolestaan ollut kahdeksas.

Suomalaisella yleisurheilulla on siis Huntingtonin muodossa potentiaalinen tähti aivan kirkkaimmalle huipulle, sillä 22-vuotiaana urheilijana hän pystyy ottamaan vielä tuntuvia askeleita kehityksessään.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord