Madridin derbyn harjoitusottelu pelattiin USA:ssa.

Madridin derbyn harjoitusottelu pelattiin USA:ssa – Atlético murskasi Realin

Madridin derbyn harjoitusottelu pelattiin USA:ssa, New Jerseyssä, jossa Real koki melkoisen teurastuksen, kun Atlético marssi murskaavaan 7-3 voittoon.

Seurajoukkueilla on käynnissä “harjoituskausi”, jossa ovat mukana Real Madrid, Atlético Madrid, Arsenal, Benfica, AC Milan, Bayern München, Tottenham Hotspur, Fiorentina, Inter, Juventus, Manchester United ja Guadalajara.

Vaikka kyseessä on harjoitusottelu, on 3-7 murskatappio Atléticolle melkoisen nöyryyttävä tilanne, kun otetaan huomioon seurojen välinen historia.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Atlético otti ottelun täysin haltuunsa heti aloituksesta alkaen ja siirtyi 1-0 johtoon jo ensimmäisen minuutin kohdalla. Real ei pysynyt paikallisvastustajansa perässä laisinkaan ja olikin ensimmäisen puoliajan jälkeen jo 4-0 tappiolla.

Tammikuussa 2018 Atléticoon paluun tehnyt Diego Costa iski hattutempun ensimmäiselle nelivitoselle, mutta tämä ei vielä miehelle riittänyt, vaan espanjalainen meni ja iski neljännen maalinsa aivan toisen puoliajan alkuun.

30-vuotiaan Diego Costan energisyys tuli lopulta päätökseen ottelun 65. peliminuutilla, kun hän otti punaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä – myös Los Blancosin Dani Carvajal sai samasta tilanteesta punaisen, syynä epäurheilijamainen käytös.

https://twitter.com/bettercallbeard/status/1154996628580909056?s=20

Myös Atléticon kesällä hankkima João Felix oli melkoisella pelipäällä – 19-vuotias lupaus iski ottelussa yhden maalin ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Kesän aikana kovia hankintoja tehneen Realin harjoitusottelut eivät ole vakuuttaneet faneja, sillä kolmesta USA:ssa pelatusta ottelusta käteen on jäänyt yksi voitto rangaistuspotkuilla Arsenalista – maaliero kolmesta ottelusta 6:12.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord