KUVA: Tiger Woodsista otettujen kuvien välillä meni 18 vuotta – yleisössä uskomaton ero!

schedule 12 elokuun 2018 - 02:17
person Marko Ollonqvist

Tiger Woodsista otettujen kuvien välillä meni 18 vuotta ja ne osoittavat kaikessa yksinkertaisuudessaan, miten paljon tämä maailma on muuttunut.

Räps siellä, räps täällä ja räps tuolla.

Muistatko, kun aikanaan – oli sitten kyse jääkiekko-ottelusta, futismatsista tai vaikkapa Golf-turnauksesta – lähestulkoon ainoat paikalla olleet kamerat löytyivät vain valokuvaajilta?

No, niitä aikoja ei enää ole olemassa.

Valitettavasti liian moni keskittyy nykyisin näppäilemään puhelimiaan tai ottamaan valokuvia ja sitä kautta ne aidot muistot, jotka syntyvät katsomalla itse tapahtumia, jäävät elämään vain niiden valokuvien kautta.

Toki joku voi kokea asiat eri tavalla, mutta näin se aika pitkälti nykyisin menee.

Yhtenä kaikkien aikojen golf-pelaajista tunnettava Tiger Woods on pelannut lajiaan huipulla jo vuosikausia. Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa leviääkin kuva, joka konkretisoi paikalle tulevassa yleisössä tapahtuneen jättimäisen muutoksen ja aikaa tähän muutokseen on kulunut ainoastaan 18 vuotta.

Nyt heitänkin ilmoille ehdotuksen, johon voi tarttua tai sitten ei: mitä, jos meistä jokainen jättäisi seuraavaan urheilutapahtumaan mennessään puhelimensa kotiin.

Itse aion kokeilla sitä.

Katso kaikki Valioliigan siirrot joukkueittain TÄÄLTÄ!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord