Kiekkotaivaalle syttymässä uusi tähti – Joose Antonen kuritti hattutempullaan KalPaa!

schedule 23 lokakuun 2018 - 20:55

Tampereen Ilveksen Joose Antonen kuritti hattutempullaan KalPaa ja jatkoi näin ollen huikeita otteitaan kuluvan kauden Liigassa.

Kun tällä hetkellä katsoo Liigan sarjataulukkoa, löytyy sieltä yksi yllätys ylitse muiden: Tampereen Ilves keikkuu sarjakolmosena. Toki on syytä muistaa, että takana on vasta vajaat 15 pelattua ottelua ja alkukaudesta nähdään usein yllättäjäjoukkueita, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää Ilveksen osalta erinomaiselta.

Eilisiltana Ilves matkasi KalPan vieraaksi Kuopioon ja tamperelaisryhmä kävi ryöväämässä kierroksen ainoassa ottelussa täyden pistepotin murskalukemin 6-2.

Ilveksen suurin tähti ottelussa oli 23-vuotias Joose Antonen, joka tehtaili ottelussa hattutempun. Hän aloitti maalinteon ajassa 9:19 rangaistuslaukauksesta, teki illan toisen osumansa ylivoimalla toisen erän alkuun ja vajaat seitsemän minuuttia myöhemmin hän viimeisteli hattutemppunsa.

Antosesta onkin kasvamassa kovaa vauhtia uusi tähti kiekkotaivaalle. Ennen kuluvaa kautta hän oli pelannut ainoastaan 77 runkosarjaottelua Liigassa, tehden niissä 6+9=15 ja nyt hän on jo lähes tuplannut tuon saldonsa: tilillä on 14 pelatun ottelun jälkeen pisteet 8+6=14.

Maaliensa myötä Antonen nousi Liigan maalipörssissä jo jaetulle kakkossijalle. Ykkössijaa pitää hallussaan TPS:n Oula Palve.

Ilvekseltä kahden tehopisteen iltaa ottelussa viettivät Joona Ikonen (1+1) ja Juhani Tamminen (0+2).

Huikeaa! Betsafen kisassa palkintoina NHL Winter Classic- ja NBA-matkat!