Eero Markkanen hurjassa tikissä uudessa seurassaan – heilutti verkkoa neljästi

schedule 16 helmikuun 2019 - 13:01
person Joonas Eriksson

Eero Markkanen on hurjassa tikissä uudessa seurassaaan Indonesiassa. Suomalaishyökkääjä iski avauspuoliajalla huikeat neljä maalia.

Tammikuussa Indonesialaiseen PSM Makassariin siirtynyt Eero Markkanen teki lauantain cup-ottelussa tuhojaan, kun joukkue kaatoi Perseru Seruin murskalukemin 9-0 ja Markkanen vastasi joukkueen neljästä maalista.

Markkasen avausmaali syntyi 9. peliminuutilla, ja noin 15 minuutin päästä verkko heilui jälleen. Hattutempun Suomen maajoukkuehyökkääjä oli iskenyt jo 36 minuutin kohdilla. Markkasen viimeinen osuma syntyi avauspuoliajan viime hetkillä, kun hän latoi lisäajan kolmannella minuutilla pallon vielä kertaalleen vastustajajoukkueen maaliin.

Puoliajalle mentiin tilanteessa 7-0. Myös isäntien Zulham Zamrum oli tehokas ensimmäisellä puoliajalla iskettyään kolme maalia seitsemän minuutin sisään.

Markkanen kutsuttiin vaihtoon 67. peliminuutin kohdilla ja avauspuoliajan neljä maalia jäi suomalaisen saldoksi.

PSM Makassar majailee Indonesian pääsarjan sarjataulokun toisella sijalla ja Perseru vasta sijalla 14.

Urheiluvetojen tuorein uudistus on Tulosveto.com – tarjolla mahtavia palkintoja!