Aleksib hylkäsi miljoonasopimuksen

Dexerto: Aleksib hylkäsi miljoonasopimuksen – omistaja lensi Helsinkiin asti

Dexerto kertoo, että Aleksib hylkäsi miljoonasopimuksen.

Aleksi “Aleksib” Virolainen sai huiman tarjouksen Complexitylta ja organisaation perustaja Jason Lake lensi Helsinkiin asti neuvottelemaan sopimuksesta.

Hurjan palkan lisäksi Aleksi olisi saanut asua luksustalossa, mutta hän kieltäytyi suuresta tarjouksesta. Hyväksyminen olisi tehnyt hänestä parhaiten palkatun pelinjohtajan Counter-Strikessa.

Virolaisen olisi pitänyt muuttaa Yhdysvaltoihin ja se ei Dexerton lähteiden mukaan sopinut hänelle. Complexity on aikaisemmin hommannut tanskalaisen Benjamin “blameF” Bremerin ja yhdysvaltalaisen Major-voittajan Will “RUSH” Wierzban.

[vihjeet]

Aleksi joutui ENCE eSportsin penkille ja sen jälkeen hänen nimensä on pyörinyt huhuissa ympäri Counter-Strikea. Aleksib on yhdistetty Complexityyn, 100 Thieves -organisaatioon ja supertiimi FaZe Clan:iin. Kuitenkin Aleksib hylkäsi miljoonasopimuksen Complexitylta ja FaZe Clan ei Nikola “NiKo” Kovačin mielestä ole kiinnostunut.

Lyhyessä ajassa ENCE on ollut mukana parissa turnauksessa, mutta Miikka “suNny” Kempin joukkue ei ole kerinnyt vakuuttaa suomalaisia.

Lähde: Dexerto

 

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord