Jalkapallon saralla nähtiin jotain harvinaista – Barcelona sekä Real Madrid kokivat tappion

schedule 27 syyskuun 2018 - 15:49
person Teemu Sohkanen

Keskiviikkoiltana La Ligassa nähtiin jotain mikä ei ole kovinkaan yleistä: Barcelona sekä Real Madrid kokivat tappion samalla kierroksella.

Edellisen kerran nämä Euroopan suurseurat hävisivät samana päivänä vuonna 2015.

Illan aikaisemmassa ottelussa FC Barcelona koki yllättävän 1-2 tappion Leganesin vieraana. Barcelona aloitti ottelun todella vahvasti, Philippe Coutinhon iskettyä vieraat johtoon, kun peliä oltiin pelattu vasta 12 minuuttia.

Toisella puoliskolla Barcalle sattui kuitenkin todella musta hetki, kun kotijoukkue Leganes iski itsensä johtoon vain reilussa minuutissa. Ensin Nabil El Zhar iski pääpallosta komean tasoituksen ja vain hetkeä myöhemmin Oscar Rodrígues sai pallon Gerard Piquén heikosta purusta ja sai vietyä kotijoukkueen johtoon, kun meneillään oli 53. peliminuutti.

Barcelona haki kovasti tasoitusta – siinä onnistumatta. Pallonhallinta ottelun jälkeen oli huimat 78 % Barcelonan hyväksi.

Real Madrid puolestaan kohtasi huomattavasti kokeneemman joukkueen. Sevillan vieraana ei koskaan ole helppoa ja sen myös madridilaiset tiesivät ennen ottelua, sillä Real Madrid on edellisen kerran onnistunut voittamaan Sevillan vieraissa kaudella 2014-2015.

Sevilla iski kaikki kolme maaliaan, kiitos Andre Silvan kahden osuman ja viime viikolla hattutempun iskeneen Ben Yedderin maalin, jo ensimmäisen nelivitosen aikana.

Lopulta ottelu myös päättyi 3-0-lukemin ja voitollaan Sevilla nousi mukaan neljän parhaan joukkoon.