schedule 11 huhtikuun 2019 - 06:16
person Marko Ollonqvist

Miro Heiskaselle unelmadebyytti NHL:n pudotuspelien osalta: nuori suomalaispelaaja iski Dallas Starsille kaksi maalia Nashville Predatorsia vastaan.

Dallas Stars oli aina toisen erän puoliväliin saakka 0-1-tappioasemassa Nashville Predatorsia vastaan, mutta sitten alkoi Miro Heiskasen johtama show.

Suomalaispuolustaja toi ensiksi ajassa 32:37 iskemällään ylivoimamaalilla joukkueensa tasoihin.

Päätöserän alkajaisiksi hän iski taululle Starsin 2-1-johtolukemat, kun hän yllätti – ensimmäisen osumansa tapaan – Pekka Rinteen terävällä siniviivalta lähteneellä rannarilla.

Päätöserässä Heiskanen sai valtavasti vastuuta, kun Starsin päävalmentajana toimiva Jim Montgomery peluutti nuorta pudotuspelidebytanttia joka toisessa vaihdossa.

Stars ryösti kotiedun itselleen heti ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa lopulta 3-2-lukemin, kun Mats Zuccarello ohitti Rinteen kolmannen kerran vajaat kymmenen minuuttia ennen loppua ja isäntien PK Subban kavensi ajassa 53:24.