Real Madrid on päästänyt eniten maaleja La Liga -joukkueista

schedule 7 huhtikuun 2019 - 15:07
person Teemu Sohkanen

Kuluva kausi on ollut Los Blancosille monella tapaa heikko, muun muassa Real Madrid on päästänyt eniten maaleja, kun otetaan huomioon kaikki pelit.

La Ligan puolella oma verkko on pysynyt melko hyvin puhtaana, sillä 37 päästettyä maalia on lähellä keskiarvoa sarjataulukossa, mutta kun katsotaan kaikkien kauden pelien päästetyt maalit, niitä on 62.

Zinedine Zidane hyppäsi joukkueen puikkoihin viime kuussa, jonka jälkeen peli on alkanut näyttämään jo huomattavasti paremmalta.

26-vuotias Thibaut Courtois saapui Chelseasta Madridiin viime kesänä, ja olikin kauden alusta useasti pelaavassa kokoonpanossa, mutta Zinedine Zidanen tultua joukkueen päävalmentajaksi, vastuu on vähentynyt ja Keylor Navasin kanssa kilpailemaan on noussut ranskalaisen oma poika Luca Zidane.

Zidanen poika Luca sai debyyttinsä Santiago Bernabéulla maaliskuussa Huescaa vastaan, ja 20-vuotias maalivahti kertoi olevansa iloinen saadessaan mahdollisuuden pelata seuralle.

– Olen erittäin ylpeä voidessani pelata täällä Bernabéulla, hän sanoi.

– Olen tullut seuran junioritoiminnan kautta, ja monien vuosien ja kovan työn jälkeen olen iloinen saadessani pelata ensimmäisen kerran kotiyleisön edessä.

Zidane kertoi hiljattain, että haluaa jättää tämän kauden pettymyksen taakseen, ja että ensi kauden maalivahti tilanne on selvillä.

– Ensi kaudella ei keskustella maalivahdista – se tulee olemaan hyvin selvä, Zidane sanoi BBC:lle.

– Tällä hetkellä meillä on kolme hyvää maalivahtia, ja aiomme päättää kauden heidän kanssaan.

Jälleen voidaan todeta, että Cristiano Ronaldon lähtö on vaikuttanut todella paljon joukkueen suoritustasoon. Ensisijaisesti hyökkäyspäässä, mutta näyttäisi siltä, että myös kokonaisvaltainen pelaaminen on heikentynyt hurjasti.

Olihan hän varmasti kova tsemppaaja pukukopissa ja kentällä.

Mutta kesällä odotetaan suuria muutoksia ja Real Madrid tulee jälleen taistelemaan La Liga -mestaruudesta.

Lue myös:
Connor McDavidin uskotaan haluavan siirron muualle – “Varma, että haluaa h*lvettiin sieltä”

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord