Arjen Robben jättää Bayern Münchenin kesällä – konkari kiinnostaa Italiassa

schedule 8 tammikuun 2019 - 18:06
person Teemu Sohkanen

Viime vuoden lopulla paljastettiin, että Arjen Robben jättää Bayern Münchenin kesällä, kun hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy.

Arjen Robben kertoi itse päätöksestään jättää pitkäaikaisen kotikaupunkinsa Müchenin. 34-vuotiaan hollantilaisen hieno kymmenvuotinen München tarina tulee päätökseen, mutta konkari ei ole vielä sanonut varmaksi, jääkö hän eläkkeelle vai jatkaako pelaamista vielä muualla.

– Voin sanoa, että tämä on viimeinen vuoteni Münchenin kanssa. Seura siirtyy eteenpäin ja minä voin siirtyä myös eteenpäin. Se on erittäin hienon ja pitkän tarinan loppu, Robben kertoi.

– Ajattelin asiaa pitkään ja tuntuu hyvältä, että se on nyt kerrottu. Tämä oli oikea hetki myös faneille sekä seuralle.

Football Italian mukaan FC Inter on kertonut olevansa vielä kiinnostunut veteraanin palveluksista, mikäli siirto tapahtuisi vapaalla siirrolla, kun hollantilaisen sopimus saksalaisseuran kanssa päättyy.

Myös Robbenin vanha hollantilaisseura PSV on kertonut, että olisi valmis nappaamaan hänet.

Vaikka hollantilaisen tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä epäselviä, Robben on jopa vihjannut voivansa jäädä eläkkeelle, jos oikeanlaista mahdollisuutta jossain muualla ei tule esiin.

– Tulevaisuuteni ei ole vielä täysin selvää, ehkä lopetan pelaamisen – tämä on odottamista ja mahdollisuuksien katsomista, hän kertoi.

– Jos tarjouksia tulee, mietin niitä varmasti. Jos jotain sopivaa tulee vastaan, jatkan pelaamista, mutta jos ei tule, niin se voisi olla aika lopettaa.

– Minulla on kolme lasta, ja heidän tulee olla myös onnellisia, joten en mieti vain Kiinan tarjoamia sopimuksia tai paikkoja Lähi-idässä. Perheellä on erittäin tärkeä rooli jokaisessa päätöksessäni.

Serie A:ssa pelaavan Interin on kerrottu havittelevan Robbenin lisäksi myös toista konkaria, sillä Atlético Madridin kapteenin Diego Godinin sopimus päättyy myös tulevana kesänä.

Lue myös:
Äänestä Vuoden Paras Urheilija, voita VIP-liput Urheilugaalaan

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord