KUVA: Legendat! Clarence Seedorf ja Patrick Kluivert nimettiin Kamerunin valmentajiksi!

schedule 5 elokuun 2018 - 05:07
person Marko Ollonqvist

Hollantilaiskaksikko Clarence Seedorf ja Patrick Kluivert nimettiin Kamerunin valmentajiksi – heistä ensimmäisenä mainittu toimii päävalmentajana.

Kamerunin jalkapalloliitto teki päätöksen, joka miellyttää varmasti jokaista 1990-luvun ja 2000-luvun jalkapalloa seurannutta fania. Se nimittäin nimesi Clarence Seedorfin maansa päävalmentajaksi ja hänen apuvalmentajakseen tulee Patrick Kluivert.

Kyseessä on Hollannin maajoukkueesta tuttu duo, sillä Seedorf pyöritti peliä keskikentällä ja Kluivert puolestaan viimeisteli maalit.

Seedorf on luonut valmennusuraansa jo jonkin aikaa sekä AC Milanin, kiinalaisseura Shenzhenin että viimeksi Deportivo la Corunan valmentajana. Samat sanat pätevät myös Kluivertiin, joka on toiminut apuvalmentajana AZ Alkmaarissa, Brisbane Roarissa, NEC Nijmengenissä, Jong FC:ssä ja Hollannin maajoukkueessa.

Ennen Seedorfin ja Kluivertin nimeämistä Kamerunin päävalmentajan paikalle vietiin ruotsalaista Sven-Göran Erikssonia, mutta ilmiselvästi neuvottelut eivät tuottaneet tulosta ja maan jalkapalloliitto päätti kääntyä hollantilaisosaamisen puoleen.

Lue myös:
Zlatan Ibrahimovic soitti kausikortin ostaneelle fanille – “Olisiko jotain muuta, mitä tarvitsisit?”

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord